Jászberényt is legyőzte a Törökszentmiklósi FC

A TFC felkészülésének utolsó edzőmeccsét, inkorrekt módon visszamondta a Jászberényi FC, a vármegyei bajnokság 3. fordulójában már tétmeccsen találkozott a két csapat.

Hazai gól alapozta meg az összecsapást: Bába Tibor vitte fel a labdát a 16-osig, ott Vona Ferenchez paszolt, a fiatal miklósi pontos beadással találta meg a kapu előterében Lucza Tamást, aki zavartalanul fejelt a hálóba; 1-0 a 4. percben.

A 12. percben Szentmiklósi passza után Kiss Zalán jó ütemben lépett ki a kapuból és megszerezte a labdát.

Az ivószünetet követően a vendégek előtt is akadt lehetőség, Kiss Zalán kirúgását visszafejelték, de Szentmiklósi középen lesen kapta meg a labdát. 10 perccel később berényi szabadrúgás, Kiss Zalán stoppolta a kapu felé tartó labdát.

A 37. percben Puporka Milán küzdött meg a labdáért a félpálya közelében, Luczához továbbított, aki ezúttal a kapu bal oldalába lőtt; 2-0.

A félidei eredmény 2-0.

A 70. percben Kóródi Dávid szabadrúgása után Nagy Gábor 12 méterről próbálkozott, de a vendégek kapusa elhárította a veszélyt.

A 74. percben középen Kóródi kapta jó ütemben Poczai Ronaldtól a labdát, előbbi a kapus mellett lőtt a hálóba; 3-0.

A 81. percben Puporka kissé kisodródva célozta meg a kaput, a kapufa mellett gurult ki a labda.

A 85. percben Farkas István és Poczai 2 az 1-ben vezette kapura a labdát, Roni lövése erőtlenre sikerült.

Az utolsó percekben Farkas több gólt is szerezhetett volna, de a vendégkapus megakadályozta őt ebben. Törökszentmiklós – Jászberény 3-0.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet