IGAZI MINDENNAPI HŐSÖK A MELLRÁK ELLEN

Szeretné megosztani?

Három nő, három élet, egy cél

  • Igazi mindennapi hősök a mellrák ellen

A legnagyobb példaképek köztünk élnek és mindennap azért dolgoznak, hogy tevékenységükkel másokat segítsenek. Dr. Csabai Márta, Karsza Péterné Szalánczi Beáta és Balassa Gabriella az AVON által első alkalommal, tavaly meghirdetett Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei Pályázat nyertesei, akik kiemelkedő munkájukkal élharcosai a mellrák elleni küzdelemnek. A pályázat megnyerése óta a támogatásnak köszönhetően újabb nagy terveket valósítottak meg, amelyekkel a mellrákban érintetteknek segítenek.

Az AVON Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei pályázatának célja, hogy felhívja a mellrákban érintett nők figyelmét arra, hogy nem kell egyedül szembenézniük a betegséggel, van segítség számukra. A tavalyi nyertesek az elmúlt hónapokban a pályázaton elnyert támogatás segítségével olyan dolgokat valósítottak meg, amelyekkel tovább segítik a mellrákban szenvedő nők életét és hozzájárulnak a gyógyulásukhoz.

Dr. Csabai Márta, a Szegedi Tudományegyetem tanára, mentor, és gyakorló pszichológus a támogatásnak köszönhetően ismeretterjesztő kisfilmet készített “Belső erőforrásaink megtalálása. Gyógyulás a mellrákból” címmel, amely a pszichológiai támogatás és a saját magunkkal való megküzdés fontosságára hívja fel a figyelmet. Emlődaganattal operált betegek számára támogatói csoportot indított el munkatársaival. Ezenkívül folyamatosan zajlanak a kutatásai a mellrák pszichológiai vonatkozásairól a Szegedi Tudományegyetem Sebészeti Klinikájának és Pszichológiai Intézetének kooperációjában.
Karsza Péterné Szalánczi Beáta Mellrákinfó Egyesület kisfilmjében
djembed
Balassa Gabriella

„Vállalatunk számára hatalmas öröm, hogy három ilyen értékes és példaértékű nő munkáját támogathattuk tavaly. Elképesztő látni, hogy mekkora erő és tenni akarás van bennük annak érdekében, hogy segítsék nőtársaikat. Tisztában vagyunk vele, hogy még rengeteg olyan ember él köztünk, akik elhivatott munkájukkal segítik a mellrákban érintetteket. Azért, hogy őket is megismerjük és támogatni tudjuk munkásságukat, idén ismét meghirdetjük a Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei Pályázatunkat, aminek a részletei elérhetőek a https://avononline.avon.hu/palyazat oldalon” – nyilatkozta a pályázat kapcsán Kósa Anita, az AVON Magyarország szóvivője.

címlapfotó: Mellrákinfó Egyesület kisfilm  /youtube

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet