„AZ ISKOLÁÉRT, AZ ÓVODÁÉRT, A TEMPLOMÉRT” jótékonysági bál 2018.

A pedagógusok előadásában Leonard Cohen Hallelujah című dalával vette kezdetét „AZ ISKOLÁÉRT, AZ ÓVODÁÉRT, A TEMPLOMÉRT” jótékonysági bál, melynek bevétele a Bethlen Gábor Református Általános Iskola, Óvoda javát szolgálja. Virágné Katona Zsuzsanna igazgatóasszony köszöntőjében elmondta, hogy hagyományteremtő szándékkal 13 évvel ezelőtt indult el a bálok sorozata. Célja, hogy a tanítványok iskolai életét szebbé és jobbá tegyék. A szülőkkel való együttműködést a tanulók érdekében kiemelkedően fontosnak tartják. És ez is az együttműködés egyik lehetséges módja. Az intézményvezető tájékoztatta a jelenlévőket, hogy a tavalyi bál bevételét közös színházlátogatásra, óvodás kirándulásra, udvari játékokra használták fel, az idei bevételből pedig az óvoda új épületében egy sószobát szeretnének létrehozni, az iskolában pedig az új program a ROBOTIKA  eszközeinek beszerzésére fordítják. Az igazgatóasszony köszönetet mondott mindenkinek aki hozzájárult a bál sikerességéhez.

Szabó József esperes a fenntartó református egyházközség nevében köszöntötte a vendégeket és köszöntetet mondott, hogy a részvételükkel támogatják a jótékonysági bált.

Az ünnepi műsort az iskola diákjai szolgáltatták. Süveges Szabó Luca 1.b. és a 3-4. osztály néptáncosai közös népi játékkal készültek.

Az iskola zenei tehetségei közül Purkald Panna (8.b.) Szekeres Adrienn (8.b.), Mrena Milán (6.b.) közös produkciójukkal kedveskedtek a vendégeknek.

A 3.b. osztály “Gyermek volt minden óriás” címmel játékos, zenés gyakorlatot mutatott be.

A bál során kerültek kihirdetésre a mamasüti verseny helyezettjei is.

A jótékonysági bál hivatalos része a végzős osztályok nyitótáncával zárult. Az iskola 8.-os diákjai a hagyományokhoz híven, ezúttal is keringőt táncoltak.

Az este további részében volt minden, ami egy igazi bál velejárója: zene, tánc, tombolasorsolás, és sok-sok vidámság. A talpalávalóról a Blue Sky zenekar gondoskodott.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet