Ellentétes félidők után megosztoztak a pontokon

A megyei bajnokság 8. fordulójában az előző idény bajnoka érkezett a Puskás Ferenc útra. 

A bártran kezdő vendégek alaposan meglepték a Törökszentmiklósi FC-t, már a 6. percben megszerezték a vezetést: Donkó Krisztián 30 m-ről ívelt a kapu felé, amit a szél is megtámogatott. A Tóth kapus szemmel kísérte a labdát, ami a kapufa tövéről a hálóba pattant.  

djembed
A 9. percben tovább nőtt a Szajol előnye: Gyors támadás végén Szentmiklósi kapott jó indítást, majd bár rosszul találta el, a felpattanó labda a kilépő Tóth felett a kapuba hullott.

djembed
A 22. percben ismét Szentmiklósi volt eredményes. A miklósi térfél közepéről végezhettek el szabadrúgást a vendégek. A védők mögül kibújó Szentmiklósi pedig zavartalanul fejelhetett a kapuba. 0-3

djembed
A félidő 25. percében volt az első hazai helyzet, de a játékrész egészére jellemző volt a miklósi csapat mélyrepülése. 0-3-nál mentek szünetre a csapatok.

 

A második félidőben az eredmény tartására törekedtek a szajoliak, Szedlákék igyekeztek feltörni a védelmüket, melynek a 76. percben lett eredménye. A jobb szélről Buru adott be, amit a támadással felfutó Gusztafik a Szajol kapujába fejelte. 1-3

djembed
Tovább nyomott a TFC. A 82. percben Kinyik labdáját Nagy Péter terelgette a a szajoli 16-oson, majd ballal a kapu felé ívelt. A kapufa (és a szél) ezúttal a hazai csapatot segítette: a vasról a hálóba pattant a labda. A 82. percben 2-3.

djembed
Az elmúlt idényben még a Szajol színeiben játszó Angyal is bevette korábbi csapatának kapuját. A 89. percben Kinyik végezhetett el szabadrúgást, Buru felfejelte a labdát ami éppen így volt jó Angyalnak, aki egalizálta a mérkőzés állásást.

djembed
A hátralevő időben akár a győzelmet is megszerezthette volna Kinyik György csapata, de nem sikerült élni a lehetőséggel, így maradt a 3-3.

tfc szajol jegyzőkönyv 2018.09.29

Interjú:

FOCIERED 2018 2019 8.FORD

 

FOCIERED 2018 2019 8.FORD

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet