MINDENT VITT 

A törökszentmiklósi rendőrök rövid időn belül elfogták azt a betörőt, aki egy tiszapüspöki ingatlanból lopott különböző tárgyakat, közel félmillió forint értékben.

Egy idős tiszapüspöki férfi gondtalan álmából ébredt március 29-én, amikor azt tapasztalta, hogy tárva-nyitva a bejárati ajtó. Ezt követően észlelte, hogy valaki járt a házban, és onnan pénzt, bankkártyát, mobiltelefont és egyéb értékeket vitt magával. A hívatlan vendég a melléképületet is kirámolta, abból kéziszerszámokat, fúrógépet, sarokcsiszolót, gázpalackot és csiszológépet tolt el egy talicskában. Közel félmillió forintos kára keletkezett a sértettnek.

A törökszentmiklósi rendőrök a kamerafelvételek elemzése során – a tiszapüspöki polgárőrök segítségével – azonosították a lopás feltételezett elkövetőjét, akit még a bejelentés napján elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 36 éves helyi férfit lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, tettét beismerte. A mobiltelefon, pénz, és bankkártya kivételével a gyanúsított lakásán megtartott kutatás során a lopott holmikat megtalálták és lefoglalták a rendőrök, így a kár java része megtérült.

Forrás: police.hu

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet