Kattant a bilincs a feltételezett elkövetők csuklóján

A két férfi gázolajat, terményt és vastárgyakat tulajdonított el Törökszentmiklósról. Még arra is volt idejük, hogy a helyszínen szétfűrészeljenek egy fóliasátor-vázat.

Két törökszentmiklósi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2022. április 11. és május 2. között több alkalommal bementek egy törökszentmiklósi telephelyre, majd az ott található munkagépekből kannákba fejtve, kb. 500 liter gázolajat tulajdonítottak el.

Megalapozott a gyanú arra is, hogy 2022. április 28. és április 29. között egy helyi tanya udvaráról vasvályút, terményt és öntöttvas kádat loptak el.elk eszköze

Később visszatértek az ingatlanhoz, akkor 5 db alumínium fóliasátor-vázat tulajdonítottak el oly módon, hogy azokat másfél méteres darabokra elfűrészelték. A tanyatulajdonos cselekményük közben megzavarta a jogsértőket, akik egy kistehergépkocsival Örményes felé elmenekültek. A bűncselekmény kivitelezéséhez használt járművet – benne a feldarabolt sátorelemekkel – a sértett Örményes és Kuncsorba között megtalálta.

A helyszínre kiérkező rendőrök rövid időn belül megállapították, hogy a tehergépkocsit egy 39 éves törökszentmiklósi lakos bérelte, akinek a lakcímén tartott kutatás során megtalálták a vasvályút és az üzemanyagkannákat. A férfit és az ugyancsak 39 éves bűntársát előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol lopás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki mindkettőjüket.

forrás: police.hu

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet