Újkori NBIII-as szereplésük eddigi legnagyobb sikerét érte el TFC!

Az a BKV Előre lépett pályára Törökszentmiklóson, aki ősszel éppen itt búcsúzott el a kupaszerepléstől (akkor 2-1-re győztünk), de a szezon első bajnokságban 4-0-ra legyőztek minket. – olvasható a TFC-Veteriner honlapján.

Nyilvánvalóan a tabella második helyén álló vendégek uralták a játékot, többet is birtokolták a labdát (de nem voltak akkora fölényben, mint egy hete a DEAC). A 8. percben Tóth Nándor a saját térfeléről emelte át az egész mezőnyt, tökéletes labdával kínálta meg leggólerősebb játékosunkat Pataki Zoltánt aki a kilépő vendékkapus fölött a kapuba ívelve szerezte meg a vezetést, 1-0!

A 25. percben Pataki lépte át a felezővonalat a labdával, majd Csúrihoz passzolt, aki jól indította a túloldalon felfutó Orovecz Ádámot. A téli szünetben érkező játékosunk a kapu felé indult, majd remek passzt adott Szecsei Péternek, aki megelőzve védőjét estében a jobb alsóba továbbította a labdát, 2-0! Kétgólos vezetésünknél volt térfélcsere. 
 

A második játékrészben kitartóan őriztük előnyünket, egészen a 85. percig. Ihos 16-17 méterről lőtt kapura, a labda Gyürkin megpattanva Csáki fölött beesett a gólvonal mögé. Ezzel a góllal ugyan szépített a BKV, de 3 pontot itthon tartottuk, így 29 év után ismét hazai NBIII-as győzelmet láthattak szurkolóink!

forrás: TFC-Veteriner honlap

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet