FORGALOMELTERELÉS A 4. SZÁMÚ FŐÚT TÖRÖKSZENTMIKLÓSI SZAKASZÁN

A gyorsforgalmi út Törökszentmiklósnál lévő végcsomópont építésének megkezdése miatt, 2021. június 24-től, várhatóan 6 hónapig forgalomelterelésre számíthatnak a 4. számú főút törökszentmiklósi szakaszán közlekedők.

A Budapest felöl érkezők a főút 111 km szelvényétől, a Debrecen irányából érkezők a 114 km szelvénytől számíthatnak sebességkorlátozásra és forgalomterelésre.

A terelésnél 60-40-20 km/ó sebességkorlátozás, valamint a menetidő megnövekedés várható.

A 4. sz. főút forgalma, a beruházás keretében már elkészült, az ábrán jelölt, A, B és C jelű körforgalmakra kerül átterelésre, annak érdekében, hogy a gyorsforgalmi úti szakaszok a továbbiakban megépíthetőek legyenek.
A Budapest felől érkezők az A-B-C, míg a Debrecen felöl érkezők a C-B jelű körforgalmakon keresztül haladva tudják folytani útjukat.
Törökszentmiklós és Tiszapüspöki települések szintén a már megépült körforgalmakon keresztül közelíthetők meg.
A körforgalmakban a választható útirányokat útbaigazító táblák jelzik.
A forgalmi rend jelentős megváltozása miatt kérjük ne megszokásból, hanem a táblaképeket követve haladjanak úticéljuk felé!
Az ideiglenes terelés kiépítésére 2021. június 24-én 11-13 óra közötti időben kerül sor. Ez idő alatt a 4. sz. főút forgalma rendőri irányítás mellett terelésre kerül, illetve a Debrecen felé közlekedők egy alkalommal rövid időtartamra megállításra kerülnek.
Javasoljuk, hogy akinek módjában áll, a forgalomterelés kiépítésének ideje alatt más útvonalat vegyen igénybe.
Az érintett szakaszon kérjük a körültekintő, biztonságos vezetést, minden közlekedőtől.

forrás: Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. facebook

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet