TFC – SZAJOL IS A LEGYŐZÖTTEK KÖZÖTT

A megyei labdarúgó bajnokság 10.fordulójában Szajol csapatát fogadta a Törökszentmiklósi FC. Szokták mondani, hogy a két csapat összecsapása a megyei El Clasico a csapatok tabellán elfoglalt helyétől függetlenül ám ez a meccs végül nem hozta a várt színvonalat. – olvasható Törökszentiklósi FC weboldalán.

Hamar megszerezte a vezetést a Kinyik csapat, Buru Zoltán vette be a Szajol kapuját a 2. percben. Aztán vártuk a következőt, de csak helyzetecskéket kaptak a szurkolók. Debreczeni Milánnak volt egy ígéretes emelése a 19. percben, és ezzel a félidő kaput veszélyeztető helyzeteinek végére is értünk.

A második játékrészben több gólszerzési lehetőség adódott, előbb Gusztafik fejelt alig a kapu mellé a 47. percben, majd a 66.-ban Ágoston hagyta ki a kihagyhatatlant. A hajrában Buru villogott: a 87. percben nagyjából 11 méterről nem tudta ellőni a hálóőr mellett a labdát, de alig 1 perccel később Kovács Tamás beadása után lazán passzolt a Szajol kapujába. Törökszentiklós Szajol 2-0. Továbbra is listavezető a TFC.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet