TEQBALL OB TÖRÖKSZENTMIKLÓSON

Törökszentmiklóson került sor a Teqball Országos Bajnokság II. osztály páros versenyszámának 3. fordulójára. 9 csapat adta le a nevezését, köztük 2 hazai páros is megmérette magát, a rutinos játékosok között. A Turul Teqball Team SE versenyzőin kívül a budapesti Phoenix Teqball Academy, a balassagyarmati Agroméra Teqball Academy  és az Egri Teqball Akadémia delegált versenyzőket.

A csarnokban jelen volt Veres Péter az országos Teqball szövetség alelnöke is, aki nem mellesleg törökszentmiklósi fiatalember.

A játék 2 csoportban 2 asztalon zajlott, a csoportmérkőzések után alsó és felsőági elődöntőkkel folytatódtak a küzdelmek, majd természetesen a döntők következtek. A törökszentmiklósi volt az amatőr bajnokság 3. fordulója, a bajnokság tétje az első osztályba jutás volt.
A döntőbe két Phoenixes duó jutott, melynek végén a Murvai-Velkey páros örülhetett jobban, hiszen ők lettek a forduló bajnokai. A hazai párosok a csoportmeccsek után az alsóágon folytatták, a Pató Gábor-Nagy József páros a 7., a Pató Mihály-Baniszki Szabolcs páros a 8. helyen zárt.

A versenynapon jelen volt a világbajnok Blázsovics Ádám-Bányik Csaba páros is, akik rövid bemutatót is tartottak.

A 3 forduló eredményeinek összevetése után kialakult a másodosztály végeredménye: Murvay-Velkey és a Bajor-Pál párosok jutottak fel az első osztályba.

1. Murvai Kristóf-Velkey Balázs (Phoenix Teqball Academy)

2. Bajor Gábor-Pál Zoltán (Phoenix Teqball Academy)
3. Farkas Krisztián-Farkas Dániel (Egri Teqball Akadémia)
4. Szatmári Dávid-Mihály Ádám (Agroméra Teqball Academy)
5. Aradszki Roland-Varga Alex (Egri Teqball Akadémia)
6. Kovács Tamás-Kovács Ákos (Agroméra Teqball Academy)
7. Pató Gábor-Nagy József (Turul Teqball Team SE)
8. Pató Mihály-Babinszki Szabolcs (Turul Teqball Team SE)
9. Nagy Zoltán-Sipkó Bálint (Egri Teqball Akadémia)
Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet