LEGYŐZTÉK MEZŐTÚRT A NYITÁNYON

Rangadóval kezdte bajnoki szezonját a Törökszentmiklósi FC, az első fordulóban mindjárt Mezőtúr csapatát fogadták a Puskás Ferenc úton. – olvasható a TFC weboldalán.

Az első helyzet a vendégek előtt adódott a 10. percben, Szabó Gergő szögletre mentett. A 12. percben rezdült először a háló, Ágoston lőtt a mezőtúri kapuba, ám lesen kapta a labdát így nem volt érvényes a gól. A 18. percben a a 16-os csücskéről érkező szabadrúgás után Ágoston fejelhetett kapura, de elvétette a célt. A 24. percben Kiss Csaba indította Buru Zoltánt, aki megkerülte védőjét a büntetőterületen belül. A mezőtúr játékos a labda helyett a babát találta el, a játékvezető 11-est ítélt. A büntető pontra letett labda mögé Kardos Norbert állt, a laposan jobbra tartó lövésébe belekapott Török, de hárítani nem tudta. 1-0.

A 36. percben kakaskodás borzolta a kedélyeket, Dobó sporttárs sárgalapokkal nyugtatta a játékosokat. A 38. percben Szabó kapus nyújtózkodott egy mezőtúri szabadrúgás után. A 39. percben Burunak volt ígéretes lövése, de a labda elkerülte a kaput. A 41. percben egyenlíthetett volna a vendégcsapat, kiszorított helyzetből Pesti a kapufát találta el. A 45. percben a Buru lövését ártalmatlanította Török.

A félidőben 1-0.

A 49. percben Kardos lapos lövése megpattant, Török öklözött. Szűk 10 perccel később Nagy Csongor ugrasztotta Burut, de nem tudta ellőni a labdát Török alatt. A 63. percben szöglet után ismét Buru került helyzetbe a miklósi játékos lövése újra elakadt a vendégcsapat kapusában. Alig 1 perccel később Kardos passzolt kiválóan Ágostonhoz, ajtó-ablak, Török hárít. A 74. percben Erdősi neymározását véleményezte a közönség, a játékvezető nem ette meg. 5 perccel a rendes játékidő vége előtt Farkas kapott jó labdát, de Szabó kapus felszedte a mezőtúri elől. Helyzet a másik oldalon is, Kardos lövése alig kerülte el a vendégkaput. A 90. percben Erdősi dobta fel magát a 16-oson belül, a játékvezető nem talált okot a beavatkozásra. A 3 percnyi hosszabításban egyik kapu sem forgott veszélyben, így maradt az 1-0-ás hazai siker. Törökszentmiklósi FC – Mezőtúri AFC Kardos Norbert góljával 1-0. 

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet