TÖRÖKSZENTMIKLÓS 300: LOGÓ ÖTLETPÁLYÁZAT

Törökszentmiklós városa 2020–ban ünnepeli újratelepítésének 300 éves évfordulóját. A Rádió Horizont Kft. az egységes arculat kialakításába kívánja bevonni a helyieket, elszármazottakat, diákokat, felnőtteket egyaránt, egy logó ötletpályázat meghirdetésével.

A város a jubileumi alkalmat emlékév keretében 2020. január 1 – 2021. évi Szentmiklósi Napok eseményével bezárólag kulturális programsorozattal szeretné megünnepelni, amelynek megvalósításában széleskörű partnerséget kíván kialakítani a helyi civil szervezetekkel, lakosokkal. Ennek része egy egységes arculat kialakítása, mely végig kíséri az Emlékév eseményeit. Erre nyert el a Rádió Horizont Kft. a Törökszentmiklósi Helyi Közösségi Helyi Akció Csoport (HACS) helyi felhívásán 9.000.000 forintot. A Rádió Horizont Kft. az egységes arculat kialakításába kívánja bevonni a helyieket, elszármazottakat, diákokat, felnőtteket egyaránt, egy logó ötletpályázat meghirdetésével. A pályázati időszak 2019. szeptember 20. – 2019. október 21 – ig tart.

Cél, hogy a végső logó hordozza mindazt a mondanivalót, eszmeiséget a törökszentmiklósiak számára, amely megerősíti a helyi identitást, a társadalmi szerepvállalást, és a közösség fontosságát a városban. Nagyon fontos, hogy nem egy egyszerű esztétikai elemet szeretne a Kft. végső produktumnak, hanem egy olyan emblematikus eszközt, ami valóban hordozza a város elmúlt 300 évének az üzenetét, és a jövőjét is. A logó ötletpályázat kiírása csak az első eleme a „Törökszentmiklós 300” arculat kialakítása, megjelenése c. felhívásnak. Az ötletpályázat elbírálása, és az eredmény kihirdetése után az ötletet/ötleteket a mai kor elvárásainak megfelelően profi grafikai szinten ki kell dolgozni, hogy a későbbiekben az Emlékév kapcsán, az évfordulóval kapcsolatos megjelenéseken könnyedén lehessen felhasználni. Az elfogadott, és kidolgozott logóval ellátott emléktárgyak elkészíttetése is a Rádió Horizont Kft. feladata lesz ezt követően. A pályázat megvalósítása során létrejött arculati elemek, marketing eszközök segítségével a Kft. fog tudni gondoskodni a programsorozat méltó megjelenéséről, a későbbiekben pedig a tovább fejlesztéséről is.

Részletes információk és a pályázati kiírás a www.radiotorokszentmiklos.hu-n érhetők el.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet