TÚRI FULLÁNK NEMZETKÖZI SPORT ÉS ÉLETMÓD FESZTIVÁL MEZŐTÚRON

A Túri Fullánk Nemzetközi Sport és Életmód fesztivál idén második alkalommal pezsdíti fel Mezőtúr városát; augusztus 14 és 18 között. A rendezvénynek Mezőtúr Város Strandfürdője biztosít egyedi hangulatú helyszínt, ahol minden korosztály megtalálhatja a kikapcsolódást jelentő programot. A fesztivál másik nívós helyszíne pedig a festői környezetű Hercegasszony Birtokon várja a sportkedvelő közönséget, ahol a Holt-Körösben kialakított nem mindennapi vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések. A rendezvény hagyományai a Faragó Tamás nevével fémjelzett Rose vízilabda kupára nyúlik vissza.

A túri Fesztivál 3 pillére épül, melyek garantálják a nem mindennapi hangulatot a kilátogatók számára.

Fotókon (balról-jobbra) :
Herczeg Zsolt –Mezőtúr város Polgármestere
Mohi Zoltán – Invictus SC szakosztályvezetője,Túri Fullánk Nemzetközi Vízilabda Fesztivál főszervezője
Kis Gábor – Invictus SC szakmai Igazgatója
Fotó: Bugány János

A rendezvény alappillér a sporté, hiszen ebben az évben a közel 50 vízilabda csapat (neves hazai klubok mellett idén is szép számmal köszönthetünk külföldi versenyzőket is) mellett strand futball és strand kézilabda torna is megrendezésre kerül.

A sport mellett neves szakmai előadók, olimpiai bajnok sportolók tartanak felejthetetlen élménybeszámolókat, szakmai előadásokat.

Az interaktív prezentációk mellett egy Expo keretein belül szakmai kiállítók is teret kapnak a fesztiválon, akik által még jobban tudatosíthatjuk az egészséges életmódba sorolandó ételeket, italokat, vitaminokat és egyéb preventív fortélyokat.

Egy nyári fesztivál nem is lenne igazi élő zene és hűsítők nélkül. A négy napos Túri Fullánk Sport és Életmód fesztivál a szakmai programokon túl 2 színpadon, 2 zenei stílussal szórakoztatja majd a résztvevő közönséget. A nem hétköznapi eseményt kulináris élményforrások is színesítik.

Természetesen a gyerekek sem maradhatnak kis a jóból. Számukra a szervezők óriási légvárral, paintball pályával, kosárlabda pályával, népi játékokkal és a nyári hőségben kihagyhatatlan strandmedencékkel biztosítják a kikapcsolódást. Augusztus 14-18-ig a legkisebbtől a legnagyobbig mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást a mezőtúri strand területén

Túri_Fullánk_Nemzetközi_Sport_és_Életmód_fesztivál.jpg

Augusztus – Mezőtúr -Túri Fullánk Fesztivál- TÖBB MINT SPORT!

További részletek:
http://turifullankkupa.hu/

https://www.facebook.com/turifullankokfestival/

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet