AZ ÜGYÉSZSÉG INDÍTVÁNYÁRA ELRENDELTE A TÖRÖKSZENTMIKLÓSI VEREKEDŐ LETARTÓZTATÁSÁT A BÍRÓSÁG

A Szolnoki Járási Ügyészség indítványozta annak a törökszentmiklósi férfinak a letartóztatását a Szolnoki Járásbíróságnál, aki 2019. május 3-án az esti órákban minden ok és indok nélkül Törökszentmiklóson, az egyik Nemzeti Dohányboltban rátámadt két ott tartózkodó sértettre, megütötte őket úgy, hogy mindkét sértettnek 8 napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek. Motiválatlan cselekménye és a gyanúsított vallomása alapján a hatóság soron kívül elrendelte a gyanúsított igazságügyi elmeorvos szakértői vizsgálatát.

A Szolnoki Járási Ügyészség 2019. május 9-én elrendelte a gyanúsított előállítását, ő azonban a lakcímén megjelenő intézkedő rendőrök elől megszökött, majd a menekülése során két autót is önkényesen, a jogosult engedélye nélkül használt. Mindezek alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a büntetőeljárás alatt újabb bűncselekményt, 2 rendbeli jármű önkényes elvételének bűntettét követte el, mely bűncselekmények nyomozását a nyomozó hatóság a folyamatban lévő büntető ügyhöz egyesítette. A gyanúsított szökése, valamint az, hogy újabb szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményt követett el, indokolttá teszi a gyanúsított letartóztatását.

A szökésben lévő gyanúsítottat a rendőrség 2019. május 9-én elfogta és őrizetbe vette.

A Szolnoki Járási Ügyészség indítványa alapján a Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását az indítványnak megfelelően elrendelte.
forrás : ugyeszseg.hu

Kapcsolódó cikkek
ÚJABB BŰNCSELEKMÉNYEK

(fotó: internet)

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet