ISMÉT „EGÉSZSÉGNAP” A RENDŐRSÉGEN

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság véradással és előadásokkal egybekötött „Egészségnapot” szervezett Szolnokon.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőinek továbbra is kiemelten fontos munkatársainak egészségmegőrzése és egészségfejlesztése. A főkapitányság egészségvédelmi programjának újabb állomásaként 2019. március 11-én és 12-én a véradás mellett a dohányzás káros hatásairól tartottak előadásokat az érdeklődőknek.

Az egészségnap első napján véradásra várták a munkatársakat, majd a további napokban Bordásné Ignácz Ildikó, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Osztály egészségfejlesztő szakembere tartott előadást a dohányzás káros következményeiről. Kosaras Ilona a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház – Rendelőintézet, Tüdőgondozó munkatársa pedig a dohányzásról való leszokás lehetőségeiről, valamint a tévhiteiről és a dohányzást helyettesítő eszközök hatásairól tartott felvilágosítást.

1_433.jpg

A dohányzás szervezetre és a környezetre gyakorolt hatásairól, valamint az egyik közösségi médiában létrehozott „CigiSzünet” elnevezésű fórumról pedig Dr. Pócs Dávid, sürgősségi orvostan szakorvos, a Szegedi Egyetem munkatársa tartott tájékoztatást.
1_2950.jpg
Forrás: police.hu

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet