A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kézilabda Szövetség és a Mezőtúri Református Kollégium 2018. február 5-6. között megyei kézilabda napokat tartott az iskola sportcsarnokában.

27629415_2024811664431548_7304205540204657259_o.jpg

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kézilabda Szövetség és a Mezőtúri Református Kollégium 2018. február 5-6. között megyei kézilabda napokat tartott az iskola sportcsarnokában. A részvétel minden érdeklődő számára ingyenes volt. Az esemény kiváló lehetőséget jelentett a megye edzői részére, hiszen az előadók között olyan szaktekintélyek szerepeltek, mint Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója és Juhász István, a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzeti Alaptanterv programvezetője.

Az első nap az alsós diákoknak szólt, Kókai Dávid, a Magyar Diáksportszövetség szakértője egy élményközpontú foglalkozást mutatott be.

Zsiga Gyula, a Magyar Kézilabda Szövetség szakmai igazgatója az Esések gurulások oktatásáról tartott bemutatót az érdeklődő edzőknek, sportolóknak.

A Jász-nagykun szolnok megyei kézilabda napok második napján a felsősök szerepeltek. Veresné Sipos Etelka, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Tájékozódási Futó Szövetség elnöke tartott bemutatót A labdavezetés kicsit másképp címmel. A diákoknak térkép alapján kellett tájékozódni a pályán, nehezítésként labdát pattogtatva.

Juhász István a Magyar Kézilabda Szövetség Nemzeti Alaptanterv programvezetője is tartott egy bemutató tréninget, mégpedig az indítás, lerohanás visszarendeződés témában.

Összefoglalók interjúkkal:
Első nap:

Második nap:

Rövid látvány videók:
Első nap:

Második nap:

Fotók:

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet