Sajtótájékoztató Mar-Ne-Váll Kft adományáról 2015.12.14.

December 14-én sajtótájékoztató keretében a Városházán adták át jelképesen az 1 millió Ft-ot érő kupont, melyet Kolozsvári Andrea városi óvodavezető és Dancza Istvánné bölcsődevezető vették át.

A közkedvelt baromfi termékekkel foglalkozó Mar-Ne-Váll Kft. 10 éve működik Törökszentmiklóson, a régi hűtőház helyén.  Hazai illetve külföldi piacra is eljutnak húskészítményeik.

Az önkormányzat felé számos felajánlás érkezett már eddig is a helyi vállalkozásoktól, de ez a volumenében is páratlan, melyért Markót Imre polgármester köszönetét fejezte ki.

A Mar-Ne-Váll Kft. ügyvezetője Markovits László a város óvodásai és bölcsődései számára ajánlotta fel az anyagi segítségét továbbá 3000 kg saját előállítású terméküket a rászoruló családoknak.

Helyi vállalkozásként fontosnak tartják a Törökszentmiklósi közösség segítését, a rászorulók támogatását. Ez egyébként a cégnél gyakorlat és szeretnék a jövőben évről-évre ezt a jótékonykodást folytatni. Az önkormányzatot ez által is támogatni kívánják azon célok megvalósításában, ahol esetleg kevesebb anyagi forrás áll rendelkezésre.

A Magyar Vöröskereszt JNSZ Megyei titkára Gulácsi Istvánné fogja átvenni a 3 kg-os kicsomagolásban lévő 3000 kg baromfiterméket, melyet a szervezeten keresztül az önkormányzat közreműködésével továbbítanak majd karácsonyra a rászoruló családokhoz.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet