Törökszentmiklósi FC – Nagyarányú győzelem a rajton

Törökszentmiklósi FC – Nagyarányú győzelem a rajton

Tiszagyenda volt a szezon első bajnokiján a TFC ellenfele. Mindhárom újonnan igazolt játékos – Izsold Dániel, Polák Gergely, Szepesi Bence – a kezdőben kapott helyet.

Puporka Milán 3 gólt szezett

A 8. percben érkezett az első hazai gól: szöglet után nem tudtak felszabadítani a vendégek, Polák 20 méterről lőtt
a kapuba; 1-0. A 28. percben az ivószünet után egy a kapu előterébe ívelt labdát próbáltak kintebb terelgetni a gyendaiak, de az csak a 16-os vonaláig jutott, ott Puporka Milán igazított egyet, majd a félmagasan a kapuba rúgta; 2-0. A 30. percben Nagy Gábor a kapufára fejelte a labdát. Nem sokkal később Héder Attila előbb lövéssel, majd fejessel is sikertelenül próbálkozott. Egymás után 3 szögletrúgást végezhetett el Héder Róbert, a harmadik után Gusztafik Péter félfordulattal lőtt gólt; 3-0. Csapatkapitányunk a 43. percben 30 méterről célozta meg a kaput, fölé. A játékrész végén, Kiss Zalánnak is akadt dolga, de vendégek játékosa lesen kapta a labdát. (Egyébként Zalán védte a lövést).

A második félidő góllal kezdődött: Szepesi Bence labdát szerzett a vendégtérfél közepén, majd 2 védő között jutott lövésig, nem hibázott; 4-0. Az 56. percben Puporka vállalkozott lövésre 25 méterről, ez is a kapuban kötött ki; 5-0. A 60. percben Izsold hozta fel a labdát a saját térfelünkről, Luczához továbbított, aki a középen érkező Puporkához passzolt, újabb gól; 6-0. A 62. percben egy kapu elé ívelt labdát fejelt Héder Attila a vendégek kapujába. A 73. percben Bojtok Tamás lövése után a kapufáról pattant ki a labda. 3 perccel később egy szöglet után lecsorgó labdát Poczai Ronald lőtt a hálóba; 8-0. A 83. percben Puporka 8 méterről lőhetett, de ez kimaradt. A 88. percben egy ide-oda pattogó labdát Földi Attila juttatta a gólvonal mögé, a védő csak bentebb segítette; 9-0. Nagy gólkülönbséggel nyerte első bajnokiját Gergely Mátyás csapata.

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet