BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS KORTALANUL

A Szolnok Városi Balesetmegelőzési Bizottság 2019. június 13-án (csütörtök) 10 órától rendezi meg a „Biztonságos Közlekedés Kortalanul” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőjét Szolnokon, a Besenyszögi úton található Index tanpályán.

A program fő célcsoportja egyrészt az idős korosztály, akik már több évtizede rendelkeznek vezetői engedéllyel, másrészt a kezdő vezetői engedéllyel rendelkezők (0-2 év).

Mindkét kategóriában versenyzők elméletben (KRESZ tesztlap kitöltése) és gyakorlatban is megméretettnek (vezetéstechnikai pálya teljesítése), ezt követően pedig mindkét kategóriában az első három helyezett értékes nyereményben részesül, egy kupa büszke tulajdonosa lehet.

A rendezvény teljesen ingyenes, szívesen látunk/várunk minden kedves érdeklődőt. A rendezvény időtartama alatt egyéb programokkal is szolgálunk: részeg szimulátor, bűn- és balesetmegelőzési tanácsadás, elsősegély ismeretek felfrissítése, látásellenőrzés.

Akik esetleg nem vezetnek már, részükre kerékpáros ügyességi pálya kipróbálására is van lehetőség, illetve tét nélkül felmérhetik kresz tudásukat.

Szívesen várjuk az elektromos járássegítővel, mopeddel közlekedőket is!

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet