Ugar Brewery – Kombinát főzdekocsma megnyitó

Ugar Brewery – Kombinát főzdekocsma megnyitó

Csütörtökön délután 17:00 órakor debütál és nyitja kapuit az Ugar Brewery főzdekocsmája a Kombinát. Akik tavaly ellátogattak a Beer Truck – sörplaccra azok számára ismerős lehet az ipari romantika közepén uralkodó chill hangulat. Magyar Zoltánnal az Ugar Brewery ügyvezetőjével beszélgettünk. 

Körülbelül egy éve állítottuk szolgálatba a Beer Truckot. A fesztivál szezon előtt mindenképpen leszerettük volna tesztelni, közösen felavattuk a főzde udvarán. Ezután csináltunk megnyitási alkalmakat, úgy érezzük működtek. Az emberek érdeklődők voltak, de a pozitív visszajelzések mellett mindig ott volt jó lenne, ha ezek az alkalmak előre tervezhetően rendszeresek lennének, amolyan állandó nyitvatartási jelleggel. Tavaly ez nehezen lett volna kivitelezhető, de idén át strukturáltuk a dolgainkat. A Kombinát főzdekocsma az állandó igény kielégítésére próbál létrejönni. 

A hely miben lesz másabb, mint tavaly?

A Beer Truckban kizárólag csak sört értékesítettünk, gyakorlatilag annyira pici, hogy más terméket nem tudtunk bevinni. Itt is elsősorban a sörökön lesz hangsúly, a ház 4 csappal van szerelve, az üveges termékek teljes palettája kapható lesz. De ezek mellett próbálunk kedvezni olyanoknak is akik nem nagyon szeretik a söröket. Jó barátainktól egy soltvadkerti pincészetből szerezzük be a vörös, fehér, rozé borkat. Kaphatóak lesznek még fröccsök, limonádék-üdítők nagykörüi pálinka, valamint kávé.
Együttműködésünk van a szolnoki Contador kávé pörkölő manufaktúrával, jövőre nézve még sör különlegesség kísérletezés is folyik. Egy törökszentmiklósi ételkiszállítóval megállapodva étel fogyasztásra is lesz lehetőség.

a ugarkombi 2wm

Kombinát főzde kocsma

Az egész főzőudvarnak van egy kicsi ipari romantikája. A Kombinátot próbáltuk hangulatosra kivitelezni. A népies stílust ötvöztük az iparral, amit mai fesztivál kiegészítőkkel fűszereztünk meg. Sejtelmes világítás minimál bútorok, senki ne várjon ilyen csilli-villi dolgokat. Ez a hely a maga puritánságával és egyszerűségével rejti a nagyszerűségét. Ami nagyon fontos, hogy állandó nyitvatartással fogunk rendelkezni. Csütörtökön, pénteken, és szombaton délután 17-órától 22-óráig (egyelőre). Abszolút szezonális és jóidő függő a dolog. Ha délután huzamosabb ideig esik az eső akkor pl ki sem nyitunk. Érdemes követni minket facebookon mert minden aktuális friss információt otteszünk közzé. Mindenképpen szeretnénk közösségépítő eseményeket létrehozni, egy új teret igyekszünk biztosítani az emberek számára.  Mindenkit várunk szeretettel! 

Szoljon hozzá!
Hirdetés

Ez is érdekelhet