SEGÍTSÉGNYÚJTÁS NÉLKÜL ELHAJTOTT

Rövid időn belül elfogták a helyi rendőrök azt a férfit, aki Törökszentmiklóson balesetet okozott, majd a helyszínről eltávozott.

51600731_518583858630101_5890243987981205504_n_16_2.jpg

A Törökszentmiklósi Rendőrkapitányság eljárást indított segítségnyújtás elmulasztása megalapozott gyanúja miatt egy törökszentmiklósi lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves férfi 2019. december 15-én a reggeli órákban Törökszentmiklós belterületén, a Vásárhelyi Pál út és az Alatkai út kereszteződésében nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő 63 éves férfinek, mely következtében a kerékpáros a személygépkocsi oldalának ütközött. A baleset után a személygépkocsi vezetője segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A kerékpáros - az elsődleges orvosi vélemény alapján - a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett és kórházba szállították.

A rendőrkapitányság beosztottjai azonnal hozzákezdtek az ügy felderítéséhez, és az aprólékos adatgyűjtésnek köszönhetően rövid időn belül Törökszentmiklóson, egy lakóház előtt rátaláltak arra a fehér színű személygépkocsira, melyre a sértett által megadott leírás ráillett. A házban lakó férfi elmondta, hogy néhány órája valóban ő közlekedett ezzel a személygépkocsival, ezért a 35 éves járművezetőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol  gyanúsítottként kihallgatták.

forrás: police.hu

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK