PAP GERGELY A KADET EB-N - KÉPEK, VIDEÓK

A Törökszentmiklósi Birkózó és Diáksport Klub versenyzőjeként június 18-23-ig Faenzáben (Olaszország) a Kadet Európa-bajnokság 92 kg-os súlycsoportjában Pap Gergely viseli a magyar birkózó válogatott címeres mezét.

pap gergely kadett eb 2019 3

A június második világversenye a kadetkorosztály Európa-bajnoksága, mely az olaszországi Faenzában kerül lebonyolításra. Magyarország mindhárom szakágban népes csapatot indít, összesen huszonhat fiatal próbálhatja ki magát Olaszországban. A 2019. évi kadet Európa-bajnokság szabadfogású versenyén 28 ország, 174 birkózója próbált szerencsét.

pap gergely kadett eb 2019 4

Az első fordulóban Pap Gergely Davide Cossu (ITA) ellen lépett szőnyegre, majd könnyedén, 11-0-ra verte olasz ellenfelét! A törökszentmiklósi versenyző már az első menetben elérte a technikai tusos különbséget.

A negyeddöntőben orosz ellenfél várta. Islam Kartoev legyőzte a miklósi versenyzőt 10-0-ra, így Pap Gergely a vasárnapi vigaszágra készülhet.

pap gergely kadett eb 2019 1

A vigaszágon egy török versenyző, Omer Agtas ellen mérkőzött meg Gergő, de itt is verséget szenvedett a magyar birkózó, így véget ért számára az EB.


 
képek, videók forrás: https://unitedworldwrestling.org/

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Jelenlegi állapot

KORONAVÍRUS

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK