Legyen zökkenőmentes, még boldogabb a karácsony

Nyomtatás
varazslatos karacsony

Álljunk meg egy pillanatra és gondoljuk végig: Biztos, hogy a karácsonynak az ajándékokról és a stresszes előkészületekről kell szólnia? Törekedjünk inkább arra,

hogy minél több időt töltsünk a szeretteinkkel és éljük át együtt az ünnepek meghitt hangulatát. Ebben az időszakban az utazás elkerülhetetlen, és a megnövekedett forgalom elég sok feszültéget tartogat. Íme néhány tanács, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy ne zökkenjünk ki az ünnepi hangulatból.

Vásárlás, rohanás, dugók és a több hetes karácsonyra való készülődést követően az ünnepek egy szempillantás alatt elillannak, majd azon kapjuk magunkat, hogy már megint január van, mi pedig ugyanolyan fáradtak vagyunk, mint az év végén. Azért, hogy idén ez ne így történjen, iktassunk be az ünnepekre a szokásos családi látogatások mellett egy hosszabb vagy nagyobb utazást. A Europcar Autókölcsönző összegyűjtött olyan utazási ötleteket, valamint úticélokat, amikkel még varázslatosabbá tehetjük az ünnepi időszakot:

varazslatos karacsony

Az év végéhez közeledve igazi felüdülés lehet, ha az ünnepek alatt vagy között elutazunk valahova a családdal vagy barátainkkal. Ilyenkor érdemes olyan helyet választani, ami néhány óra utazással megközelíthető. A csapatos utazások során érdemes előre megbeszélni, hogy ki milyen finomságokkal készül, hogy ne legyen gondunk az étkezésekkel, vagy amennyiben tehetjük, válasszunk olyan helyet, ahol biztosítják az ellátást. Az év végi utazásokat érdemes előre lefoglalni, de ha ezt nem tettük meg, sok last minute ajánlatból is válogathatunk. Mivel csekély esély van arra, hogy fehér karácsonyunk lesz, érdemes olyan helyre utazni, ahol láthatunk havat. Szerencsére néhány óra autózással a szomszéd országokban idilli célpontokat érhetünk el, ahol nagy eséllyel a téli sportok kedvelői is hódolhatnak szenvedélyüknek. Amennyiben pedig országhatáron belül maradnánk, Galya-tető, Zemplén, Dobogókő tökéletes úti cél lehet, és ha szerencsénk van, még szánkózhatunk is.

Legyen bármennyire is mozgalmas az ünnepi időszak, törekedjünk arra, hogy átéljük a szeretteinkkel töltött időt és csodálatos élményekkel zárjuk az évet!
europcar