MIT CSINÁLJUNK A GYEREKKEL NYÁRON? - CSALÁDI VAKÁCIÓ UNALMAS PERCEK NÉLKÜL

Városon túl Találatok: 13185

nyaralas.jpg

Nyakunkon a nyári szünet, amely a gyerekek számára az egyik legvidámabb időszak kezdete. Azonban, a hosszú nyári napok hamar unalmassá válhatnak a megszokott hétköznapi rutin után. A Europcar Autókölcsönző most összegyűjtötte, hogy mivel köthetjük le a lurkókat, hogy kihozzuk a nyári hónapokból a legtöbbet, elűzzük az unalmas perceket és közben közös élményeket szerezzünk, felejthetetlenné téve ezzel a vakációt az egész család számára.

A szülőknek általában óriási fejtörést okoz, hogy mit kezdjen a gyerekével a nyári hónapokban. Használjuk fel ezt az időszakot arra, hogy közös élményeket szerezzen a család, aminek köszönhetően még inkább elmélyíthetjük a kapcsolatunkat a gyerekeinkkel.

Autóval elérhető csodás itthoni kirándulóhelyek:

Europcar logo logotypeAmennyiben nincs olyan autó, amivel útra tudnánk kelni, akkor sem kell lemondani az utazásról. A Europcar Autókölcsönzőnél, akár már egy napra kibérelhetjük az utazásunknak megfelelő gépjárművet. Hogy utazás közben is hasznosan teljen az autóban töltött idő, játékos módon tanítsuk meg a táblákat a gyerekeknek. Útkereszteződésekhez érve, például ismertethetjük a különböző közlekedési táblák jelentését, hogy kinek van elsőbbsége és, hogy hogyan közelítsük meg szabályosan a vasúti átjárókat.

Azonban, ha éppen nincs kedvünk utazni, egy közös autómosás is mókás program lehet a tűző napon. Fürdőruhába öltözve vegyük kezünkbe a slagot, hiszen ilyenkor mindannyian nyugodtan vizesek lehetünk.

Ha éppen nincs lehetőségünk arra, hogy elutazzunk, térképezzük fel a környezetünkben lévő helyszíneket és programokat, amelyeket időjárás függvényében be tudunk vetni.

Nyomtatás