„SZAKMÁK ÉJSZAKÁJA” SZOLNOKON

Nyomtatás
Rendőrségi hírek
Találatok: 12739

Különleges bűnmegelőzési programmal várták az érdeklődőket a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési munkatársai 2019. április 12-én a „Szakmák éjszakáján” Szolnokon.
04.12.szakmak ejszakaja

Az előző évekhez hasonlóan, idén is megnyitotta kapuit az érdeklődők előtt a Szolnoki Szolgáltatási Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Közgazdasági, Egészségügyi és Turisztikai Két Tanítási Nyelvű Szakképző Iskolája szombat este. A megyei rendőr-főkapitányság prevenciós szakemberei saját standdal, valamint bűnmegelőzési előadásokkal várták az érdeklődőket. Tájékoztatást kaptak a fiatalok a vagyonvédelemről, az internet veszélyeiről, valamint az iskolai és családon belüli erőszak kezelésének lehetőségeiről is.

A bűnügyi technika eszközei mellett a rendőrség fegyverzeti felszereléseivel is megismerkedhettek a tanulók.

A rendőri hivatás iránt elkötelezettek pedig hasznos információkat, tájékoztatást kaptak a rendőrség toborzó pontján, ahol a személyes információk mellett különböző kiadványokkal is segítették a pályaválasztást.

A késő estig tartó programon több százan találkozhattak Robot Robival, illetve a fiatalok kipróbálhatták a virtuális valóság szemüveget is.1_448.jpg
forrás: police.hu