SZABÁLYTALAN JÁRMŰSZERELVÉNY TÖRÖKSZENTMIKLÓSNÁL

A rendőrök Törökszentmiklósnál vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki a túlsúlyos járműszerelvényével, a sebességet túllépve közlekedett.

moldáv szerelvény 1 of 1

A Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság forgalomellenőrző járőrei 2019. szeptember 23-án délután, a 4-es számú főúton, Törökszentmiklósnál ellenőriztek egy moldáv hatósági jelzésű járműszerelvényt. A sofőrt sebességtúllépés miatt vonták intézkedés alá, mivel a 70 km/óra helyett 89 km/órával haladt a főúton. A rendőrök az ellenőrzés során azt is megállapították, hogy a moldáv férfi az általa vezetett járműszerelvénnyel a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

moldáv89

A rendőrök a jogsértést megszüntették, és a balesetveszélyes járműszerelvény további közlekedését megakadályozták. A járművezetőt előállították a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben szabálysértési eljárás keretén belül szabálysértési bírságot szabtak ki, és a gyorshajtás miatt közigazgatási bírsággal sújtották.
A sofőr ezt követően a már szabályos járműszerelvénnyel, a jogszabályban meghatározott módon folytathatta az útját tovább.
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy az utak biztonsága, illetve a balesetek elkerülése érdekében minden esetben a közlekedési szabályok betartásával közlekedjenek!
 … hogy mindenki hazaérjen!

forrás: police.hu

Hasznos információk

Közérdekű

Jelenlegi állapot

KORONAVÍRUS

Elérhetőségeink

Kapcsolat