Ideiglenesen autóbusz megállók Törökszentmiklós Kossuth téren

1-1.jpg


Tájékoztatjuk a Tisztelt Utazóközönséget

2017. november 13-tól a Törökszentmiklósi autóbusz-állomáson útburkolat felújítási munkálat veszik kezdetét, amely várhatóan 2017. november 30-án fejeződik be.

Ennek során a Kutas Bálint út és a Kossuth tér közötti szakaszán aszfaltozási munkálatok zajlanak.

A kivitelezés ideje alatt az 1-es, 2-es, 3-as, 4-es, 5-ös kocsi állásokról nem közlekednek autóbuszok. Az induló kocsi állások az autóbusz pályaudvar belső - Református Templom felőli- oldalán találhatóak, a mellékel térképvázlat szerinti elrendezésben.

Továbbá tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. november 20-án (hétfőn) üzemkezdettől 2017. november 21-én (kedd) üzemzárásig útépítési munkálatok miatt a Törökszentmiklósi autóbusz állomást az autóbuszjáratok nem érintik.

November 20-21-én a bejelölt busz útvonalon tilos lesz a parkolás ideiglenes jelleggel.

Az ideiglenesen autóbusz megállók Törökszentmiklós Kossuth téren lettek kijelölve, a mellékelt térképvázlat szerinti elrendezésben.

A buszállások átépítésével és ebből adódó áthelyezésével kapcsolatosan kérem, figyeljék a kihelyezett tájékoztatókat, tervezett utazásuk előtt érdeklődjenek, az információs szolgáltatnál autóbuszjáratokról történő lemaradások elkerülésének érdekében.

A felújítási munkálatokból adódó kellemetlenségekért előre is szíves megértésüket és elnézésüket kérjük.

 

1-1.jpg
1-2_iranyok.jpg
2 (1).jpg

KMKK Zrt.

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat