Lomtalanítás 2018


Hirdetés


A Törökszentmiklósi  Kommunális  Szolgáltató Nonprofit Kft. lomtalanítást végez, melynek időtartama: 2018. október 8-tól - október 12-ig 

lomtalanításwebre
Törökszentmiklós belterületén a lomtalanítás üteme megegyezik a kukás hulladékszállítás járatrendjével. Surjány, Óballa, Szakállas lomtalanítását is a járatnapon végik A lakótelepek és a konténerrel rendelkez ő társasházak lomtalanítására október 08-án, HÉTFŐN kerül sor. 

Kérik a Tisztelt Lakosságot, hogy a járatos napokon a kuka mellé szíveskedjenek kirakni a nagyobb méretű tárgyakat (lomokat,  bútorokat). A lakótelepeken a kihelyezett konténerek mellé kérik elhelyezni az elszállításra szánt lomokat! 

A lomtalanítás naponta, reggel 7 órakor kezdődik, ennek megfelelően ezen időpontig kérikk a lomok és a hulladékszállító edények kihelyezését is. 
 
Tisztelettel felhívják a lakosság figyelmét arra, hogy a rendeletben is leírt, nem a kommunális hulladék  és a nem lom hulladék kategóriába tartozó anyagokat (pl.:trágya, akkumulátor, építési törmelék, gépjárműgumi), valamint a zöldhulladékot lomtalanításkor nem szállítjuk el.  Nem kerül elszállításra a veszélyes anyagokat tartalmazó elektromos hulladék (televízió,hűtőszekrény, számítógép monitor). A  háztartásokban keletkező veszélyes hulladékok átvételéről érdeklődjenek a Törökszentmiklóson üzemelő Hulladékudvarban, vagy a 20/9316610 telefonszámon. 
 
Külön felhívjuk a vállalkozók, közületek figyelmét, hogy a lomtalanítás csak a lakossági ügyfelekre vonatkozik!