EAST FEST BIZTONSÁGBAN

Idén is ott vannak a rendőrök a mezőtúri East Festen.east.jpg
Ma nyitja kapuit, és egészen vasárnapig várja a bulizni vágyókat Jász-Nagykun-Szolnok Megye egyik legnagyobb könnyűzenei fesztiválja az East Fest. A megyei rendőr-főkapitányság idén is fokozott figyelemmel készül a 2019. július 23-28. között tartó rendezvényre. A rendőrök nem csak a fesztivál közrendjének és közbiztonságának fenntartását segítik, de felhívják a szórakozni vágyók figyelmét a veszélyekre, azok megelőzési lehetőségeire és a biztonságos szórakozás feltételeire.

Főszerepet kap a drogprevenció. Ennek tükrében 2019. július 24-én, 25-én és 27-én a rendőrségi sátorban megforduló fiatalok drog, alkohol és dohányzással kapcsolatos kötetlen beszélgetéseket folytathatnak a szakemberekkel, totót tölthetnek ki, és különféle nyomtatványokat, szóróanyagokat kapnak a témával kapcsolatban.

A nagy népszerűségnek örvendő, könnyűzenei rendezvényre az elmúlt években naponta tízezren látogattak ki. A tömegeket vonzó esemény miatt jelentős mértékben megváltozik a település közúti forgalma, és megjelennek a tolvajok is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság legfőbb célja a bűncselekmények megelőzése, a jogsértő cselekmények kiszűrése, továbbá a közúti forgalom folyamatosságának biztosítása. A biztonságos szórakozás érdekében fogadják meg tanácsainkat!

KÖZLEKEDŐKNEK:

FESZTIVÁLOZÓKNAK:

A fesztivál csábítja a tolvajokat.

Amennyiben jogsértés áldozatává válnak, forduljanak a fesztivál környékén szolgálatot ellátó egyenruhás rendőrökhöz, vagy tegyenek bejelentést a rendőrség 112-es segélyhívószámán! A segélyhívószámot rendeltetésszerűen használják!

forrás: police.hu

Nyomtatás