SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ A II. ALFÖLD CHALLENGERŐL

2019-ben mintegy 200 nevező részvételével zajlott le  az első Alföld Challenge. A szervezők sajtótájékoztatón jelentették be, hogy idén is megrendezik az Alföld Challenge terepakadály- és élményfutást. - olvasható Törökszentmiklós Város honlapján.

II.AC sajtáj cikkbe

A nevezésekről megtudtuk, hogy Az online előnevezés lehetősége ezúttal is adott (az Alföld Challenge facebook oldalán elérhető módon), jelenleg egy villámakció keretében kedvezményesen is megtehetik az indulni szándékozók. A verseny napján a helyszínen reggel 7-től van lehetőség a nevezésre.A gyerekek két korcsoportban indulhatnak 7-9 éves illetve 10-14 éves korig.

A felnőttek indulhatnak egyénileg és csapatban is, illetve választhatnak az élményfutás és a terepakadályfutás között.

Az akadályokról Rózsa Ibolya elmondta, hogy lesznek a tavalyihoz hasonló akadályok, de lesznek újdonságok és új területek is. A csapatban versenyzőknek külön csapatakadályok is lesznek kialakítva.

A versenyen az első három helyezett részesül díjazásban, természetesen korosztályonként és nemenként , külön értékelve az egyéniben és a csapatban versenyzőket, emellett különdíjak is átadásra kerülnek. 

Az elmúlt évhez hasonlóan idén is várják a szervezők  önkéntesek és fotósok jelentkezését. Az önkéntesek az akadályoknál segíthetik a versenyzőket, a fotósok (lehetnek amatőrök is) a képeik által mutathatják meg, hogy látták ők a II. Alföld Challenget. 

Idén is szeretnének sportágválasztó délutánt tartani, de ez jelenleg még szervezés alatt áll. 

A sajtótájékoztatón kihangsúlyozták, hogy a rendezvény Törökszentmiklós Városi Önkormányzatának támogatával valósul meg.

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK