TKE - AZ IDEGENBELI GYŐZELEM UTÁN HAZAI KUDARC

Nyomtatás
A Gézengúz UKC elleni kalocsai bravúrgyőzelem után ismét egy élcsapat jutott ellenfélül a Törökszentmiklósi KE serdülő fiúcsapatának. A Tisza Volán SC a bajnoki tabella 3. helyét foglalja el. A Magyar Kézilabda Szövetség a koronavírus miatt kialakult állapot miatti határozatainak megfelelően a mérkőzést zárt kapuk mögött rendezték.

tke tisza volán serdülő fiú cikkbe logózva

Már az elején látszott, hogy nem lesz sétagalopp a mérkőzés Nyeső Péter csatának: az első percekben felváltva estek a gólok, majd 4-2 nél a 6-4-nél is kétgólos hazai előnyt regisztrálhattunk. A vendégek azonban rendre felzárkóztak, sőt a 16. percben 8-9-nél már ők vezettek. Bárány Máté 2, Bakos László egy góljával viszont 11-9-re sikerült fordítani. A félidő végéig egy gól itt, egy ott, így a játékrész végén 2 gólos hazai vezetésnél mehettek pihenőre a csapatok 16-14.

A második félidő elején 10 percig nem tudtak gólt dobni a miklósi fiúk, a vendégek viszont 5 alkalommal is betaláltak így -2-ről 3 gólos előnyt alakítottak ki a 37. percre. A 40. percben és a 47. percben feljöttek ugyan 1-1 gólra a hazaiak, de nem sikerült egalizálni. A hajrában megismétlődött a meccs eleje, felváltva érkeztek a gólok. így elszállt a pontszerzés esélye, a végén a vendégek örülhettek. Törökszentmiklósi KE - Tisza Volán SC 26-27. A TKE serdülő fiúcsapata elszenvedte első vereségét a szezonban.A bajnokság felfüggesztése miatt ebben az osztályban csonka fordulót rendeztek.
 
kéziered 2019 2020 tke serdülő 16

kézitab 2019 2020 fiú serdülő 16