KORLÁTOZÁSOK AZ EGYMI ÉPÜLETÉBEN

Az EGYMI-t érintő korlátozásokról tett közzé facebook-posztot Törökszentmiklós Város közösségi oldala. 

egymikép

A koronavírus törökszentmiklósi terjedésének megakadályozása érdekében, a Városi Önkormányzat Egyesített Gyógyító- Megelőző Intézet épületében az alábbi korlátozások maradtak érvényben:
A gyermekorvosi rendelések a házi orvosi ellátástól elkülönítésre kerülnek, ezért kérjük a szülőket, hogy a gyermekorvosi rendelésre az EGYMI épületének bal oldali bejáratát szíveskedjenek használni. A gyermekorvosi rendelésre 2020. szeptember 17-től a bejutást biztonsági őr fogja koordinálni.
A gyermekorvosi, házi orvosi, fogászati ellátás és szakrendelések tekintetében kérjük, hogy időpont egyeztetés után vegye igénybe a szolgáltatást. A beléptetés az eddigi megszokott módon – testhőmérése, maszk viselése, kézfertőtlenítés – történik. A beteg amennyiben szükséges 1 fő kísérőt vihet magával a rendelésre.
Az épületben a lift használatára egyszerre csak 1 beteg és 1 fő kísérő jogosult, melyet az intézmény liftkezelője működtet.
A bejáratnál a betegek fogadásánál kötelező a test hőmérése, a kézfertőtlenítés, valamint a 1,5 méteres távolság megtartása, a váróban a maszk viselése kötelező.
Kérjük a rendelésre érkező betegeket, hogy a beléptetésnél a sorban állásnál tartsák be az előírt távolságot és legyenek türelemmel.
 
Megértésüket köszönjük!

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK