ÓZONGENERÁTOROK A TÖRÖKSZENTMIKLÓSI MENTŐÁLLOMÁSON

Két ózongenerátorral gazdagodott a Törökszentmiklósi Mentőállomás. 

ózongenerátor

"Megérkeztek az ÓZONGENERÁTOROK mentőállomásunkra." - olvasható a Törökszentiklósi Mentőállomás facebook-posztjában
 
"A berendezésekre nagy szükség van jelen helyzetben, mivel a koronavírus megfékezése érdekében, egy ilyen szerkezet az ózonfertőtlenítő hatásával teljesen megsemmisíti a baktériumokat, vírusokat. Az ózongenerátorok máris bevethetők a szolgálatot teljesítő mentőautók fertőtlenítésére. Törökszentmiklós Önkormányzatának hálásan köszönjük a tegnapi napon átadott ózongenerátort mentőállomásunk részére.
A másig eszközt támogatóink adományából sikerült megvenni."
 
Köszönik a segítséget a surjáni anonim támogatóknak, Farkas Évának és családjának, Farkasné Putz Événak és a törökszentmiklósi anonim támogatóknak. - áll a bejegyzésben
 
Markót Imre Törökszentmiklós polgármestere posztolt az ózongenerátorok átadásáról:
"Az ózon az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő anyag. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi.
A legutóbbi, március végén megtartott Képviselő-testületi ülésen Kovács László képviselő társam napirend előtt tolmácsolta a törökszentmiklósi mentősök kérését, hogy a jelen járványügyi helyzetben a mentőkocsik gyors és hatékony fertőtlenítését ózongenerátorral lehetne elvégezni, és az önkormányzat tudna-e segíteni ebben. Képviselő úrnak is ígéretet tettem, hogy megvizsgáljuk a kérést, és ha lehetőségünk lesz rá, akkor beszerezzük az eszközt. Bár a beszerzés hosszú időt vett igénybe, de a héten megérkezett az ózongenerátor, melyet az önkormányzat nevében ma adtam át a Törökszentmiklósi Mentőállomás számára. Bízom benne, hogy jó szolgálatot fog tenni a mindennapi szolgálat során." - írta a városvezető.

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK