AZ ORSZÁGOS KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁSON TÚL TÖRÖKSZENTMIKLÓSON A HÚSVÉTI ÜNNEPEK IDEJÉN TOVÁBBI KORLÁTOZÁSOK NEM KERÜLNEK BEVEZETÉSRE

92842333_1169539830045383_4393705183931006976_o.jpg

Kedves Törökszentmiklósiak!

Miniszterelnök úr ma délutáni rendkívüli bejelentésében megerősítette a 71/2020. (III.27.) Korm. rendeletben foglaltakat a kijárási korlátozásról. Azaz a Kormány határozatlan időre meghosszabbította a korlátozást, azzal a kiegészítéssel, hogy hetente felülvizsgálják annak szükségességét.

Ugyanakkor valamennyi magyarországi települési polgármester számára felhatalmazást adott Magyarország Kormánya arra, hogy a települése tekintetében a húsvéti időszakra, az előttünk álló 4 napra további szigorításokat léptethet életbe.

Figyelembe vettem a kijárási korlátozásban leírtakat, Törökszentmiklós adottságait, a korábban meghozott helyi intézkedéseket és úgy ítéltem meg, hogy Törökszentmiklós esetében a húsvéti időszakra további szigorítások nem szükségesek. Ha mindannyian betartjuk a kijárási korlátozás előírásait, és fokozatosan figyelünk egymásra, akkor a koronavírus terjedésének gátat tudunk szabni városunkban, ahogyan sikerült eddig is.

Arra kérek mindenkit, hogy az ünnepek alatt is kerüljük a csoportosulást. Mindenki csak a legszükségesebb indokkal és esetben hagyja el az otthonát. Szombati napon fokozottan tartsuk be a bevásárlással kapcsolatos előírásokat. És ami kifejezetten fontos, hogy az ünnepet csak szűk családi körben töltsük. idén mondjunk le a rokonlátogatásról és a locsolkodásról. Vigyázzunk magunkra és vigyázzunk egymásra!

Ha képesek vagyunk minderre, akkor a húsvét feltámadásának üzenete, a hétköznapjainkra is el fogja hozni a régi – új életünk feltámadását és közösen legyőzzük a járványt!
Olvasható Markót Imre facebook oldalán

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK