KITÜNTETÉST KAPOTT A KÖLCSEY NEVELŐTESTÜLETE

A 2019. esztendő igazán jól zárult a Kölcsey nevelőtestületének. Színvonalas nevelő-oktató munkájuk elismeréseként a Baptista Szeretetszolgálat Elnöksége „AZ ÉV NEVELŐTESTÜLETE” Díjat adományozta számukra.

v nevelotestulete oklevel page 0001

Fenntartójuk 2013-ban alapított elismerő díjakat azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat, közösségeket elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat.
Az idén a kitüntetések átadására ünnepélyes keretek között december 2-án, Budapesten került sor a Kempinski Hotel Corvinusban. Az iskolát Görömbei Zoltán igazgató és Szabó Zoltánné igazgató-helyettes képviselte. 

v nevelotestulete dij masolas

A következőkben a fenntartói laudáció (méltatás) olvasható:
"A törökszentmiklósi Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Kölcsey Ferenc Általános Iskolájának nevelőtestülete a Szeretetszolgálat Dunáninneni Területi Igazgatóságának zászlóshajója innovációban, összefogásban, szakmaiságban, odaszántságuk, munkájuk minden intézmény előtt példaértékű. Az iskola Minősített Tehetséggondozó Műhely, többszörösen Akkreditált Kiváló és Európai Tehetségpont. Folyamatosan pályáznak, egyszerre több projekt megvalósítása folyik az intézményben, mindegyik magas színvonalon.
Az itt dolgozók számára valóban fontos a gyermek: Erzsébet-tábor, Határtalanul-pályázat; Erdei iskola, Örökös Ökoiskola; és a professzionális angol csoportjai a leghívogatóbbak a településen. Kiválóak a sporteredményeik, és a hannoveri Robotika Junior Európa Bajnokságon bronzérmet szereztek. A nevelőmunka képes megújulni abban a versenyhelyzetben, amely Törökszentmiklós köznevelését jellemzi.
Az intézményben megforduló külsős szakemberek, kivétel nélkül, nagy elismeréssel beszélnek az ott folyó munkáról. Nem feledkeznek meg a rászorulókról sem. Összefognak a beteg, leukémiás diákjukért, a nehézségben lévőkért. Jó hangulatú közös vacsorák, kirándulások, nyitott és befogadó légkör és sok munka jellemzi őket."

forás: kolcsey-ferenc.baptistaokatas.hu

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK