ÖNKORMÁNYZATI PÁLYÁZATI KIÍRÁSOKRÓL DÖNTÖTTEK A KÉPVISELŐK

Nyomtatás
Önkormányzati Pályázati kiírásokról döntöttek a képviselők
pályázati kiírás
Törökszentmiklósi civil szervezetek pályázati lehetőségei:
Törökszentmiklós Városi Önkormányzat a civil társadalom erősítése, társadalmi szerepvállalásának segítése céljából 4 millió Ft-ot különített el a civil szervezetek programjaira illetve 400 ezer Ft-ot önerő támogatására, mellyel a megadott szabályok szerint határidőre el kell számolniuk.

Március 12-ig lehet pályázni a város lakossága számára nyitott komplex rendezvényeikre illetve a szervezetet érintő programokra.
Az önerő támogatással az önkormányzat segíteni kívánja a civil szervezetek más intézményekhez benyújtandó pályázatait. 2019. december 1-ig folyamatosan élhetnek ezen lehetőséggel.
 
Nyári táborok, sporttáborok pályázati lehetőségei
Az oktatási, kulturális intézmények, civil szervezetek kérhetnek a táboraik megvalósításához önkormányzati segítséget. Az önkormányzati pályázati keretösszeg 2 millió Ft. A pályázatok benyújtási határideje: 2019. március 11.
 
A nyári sporttáborok támogatására az oktatási intézmények önállóan vagy sportszervezettel közösen, sportszervezetek kizárólag oktatási intézménnyel közösen pályázhatnak. A pályázati keretösszeg 600 ezer Ft. A pályázatok benyújtási határideje: 2019. március 8.
 
A pályázatok benyújtásához 15 % önrész szükséges, melynek meglétéről nyilatkozni kell.

Sportszervezetek pályázati lehetőségei:
Törökszentmiklós város közigazgatási területén működő sportegyesületek, sportszervezetek pályázati úton kérhetnek segítséget az önkormányzattól, melyre 23 millió Ft keretösszeg áll rendelkezésre.
 
Egy sportágon belül csak egy sportszervezet támogatható. Azonos sportágon belül működő szervezetek megállapodás alapján közösen is pályázhatnak. A kézilabda és a labdarúgó sportágak kivételt képeznek, mivel a támogatás esetükben kettő szervezetnek nyújtható.
 
A támogatás alapfeltétele a vállalt önerő 30 %-ának megléte továbbá, városmarketing szempontjából a sportág eredményes szereplése, népszerűsége, nézettsége, városunk jó hírnevének öregbítése, terjesztése.
 
A pályázat benyújtási határideje: 2019. március 8.
 
A részletes pályázati kiírások és pályázati űrlapok az alábbi web oldalon találhatók
 
http://www.torokszentmiklos.hu/hirek/varos-palyazatok vagy személyesen a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Kabinet 217 irodájában vehetők át. - olvasható Törökszentmiklós Város facebook oldalán