A KÖZPONTI STATISZTIKAI HIVATAL LAKOSSÁGI ADATFELVÉTELEKET HAJT VÉGRE TÖRÖKSZENTMIKLÓSON

A Központi Statisztikai Hivatal Törökszentmiklóson a KSH elnöke által 2019. évre engedélyezett önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint.
A lakossági felvételek az alábbi témakörben zajlanak: 

• Munkaerő-felmérés és kiegészítő felvételei
• A lakosság utazási szokásai
• Háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvételi naplóvezetés
• háztartási költségvetési és életkörülmény adatfelvétel, éves kikérdezés
• háztartások információs és kommunikációs 
technológiai (IKT) eszköz használata

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Kft. igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A válaszadásra kijelölt háztartások címét véletlenszerűen választották ki. A válaszadás nem kötelező, az adatfelvételek kizárólag statisztikai célból történnek és az adatok csak összesített formában kerülnek nyilvánosságra. Az egyedi adatokat bizalmasan kezelik, azok mások számára nem hozzáférhetőek. 
Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében. 
A lakosság és az önkormányzatok részére munkanapokon hétfőtől - csütörtökig 8.00 – 16.00 óra pénteken 8.00 -14.00 óra között a +36 80 200-766-os telefonszámon illetve a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen nyújt további felvilágosítást. 
Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatgyűjtések/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást. 
A KSH ezúton is köszöni az együttműködésüket, támogatásukat, mellyel hozzájárulnak a felmérés sikeres végrehajtásához.52646436_1949017898546743_8663684982973136896_n.jpg
Forrás: Törökszentmiklós Város facebook oldala

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK