Editor's Choice

A MÁV Zrt. értesítése alapján tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Dózsa Gy. úti vasúti átjáróban 2021. április 12-13-án 21.00 – 4.00 óra között karbantartási munkákat végeznek, amely során félszélességű útlezárásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

A munkálatok során az útburkolat félszélességben kerül felbontásra, melyre az útátjáró mindkét oldalán 1-1 jelzőőr hívja majd fel a figyelmet illetve az ezt jelző tábla is kihelyezésre kerül.

Kérjük Önöket, hogy a félútzár idején a Pánthy E. úti aluljárót, a 46. sz. főút felüljárót vagy a Bacsó B. úti vasúti átjárót, mint lehetséges kerülő utakat vegyék igénybe.

Köszönjük az arra közlekedők megértését és türelmét.
utlezaras 2020 november 13 14 en nyitokep

Editor's Choice

Ezúton tájékoztatjuk, és egyben értesítjük Önöket, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművel kötött együttműködési megállapodás alapján 2021. január 1-től a Nyugati főcsatorna használatához, továbbá a Közép-Tisza-Vidéki Vízügyi Igazgatósággal kötött együttműködési megállapodás alapján 2021. március 1-től a Tisza-tó teljes területére („Kék típusú), valamint a KÖTIVIZIG kezelésében lévő további védtöltésekre érvényes („Sárga” típusú) Töltésközlekedési (Gátfelhajtási) engedélyek elektronikus úton vásárolhatók meg (bankkártyás fizetéssel, On-Line vásárlással, vagy Mobil Applikáción) keresztül, a http://gatfelhajtasiengedely.hu/ weboldalon.

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az érintett területek kiemelt, és folyamatos ellenőrzés alatt állnak, mely ellenőrzések során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges Töltésközlekedési (Gátfelhajtási) engedély meglétét, és annak érvényességét.

Javasoljuk, kímélje meg Magát, és a közlekedésben érintetteket az ezzel járó kellemetlenségektől, birságtól, eltiltástól!

Ez azért is nagyon fontos, mert a megyéből nagyon sokan érdeklődnek, segítséget és információt kérnek, sok esetben tanácstalanok a töltésközlekedési engedélyek jelenlegi megvásárlásának lehetőségéről, és folyamatáról!Gátfelhajtási Engedélyek Jegyvásárlási útmutató ÚJ 1

 

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK