HÁZHOZ MENŐ ZÖLD- ÉS SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTÉS IDŐPONTJAI TÖRÖKSZENTMIKLÓSON 2019

Tájékoztatjuk a Tisztelt, lakossági ingatlan tulajdonosokat, ingatlan használókat, hogy a házhoz menő hulladékgyűjtés keretében az elkülönítetten gyűjtött zöld és szelektív hulladékok 2019. évben alábbi táblázatba foglalt napokon kerülnek összegyűjtésre a lakossági ingatlanok elől.

2019 szelektív jav logós
Január  hónapban  (és  február  1-én)  a  csomagolóanyagoktól,  díszektől  letisztított  fenyőfák kerülnek begyűjtésre 2 alkalommal. Április hónaptól kezdődően az apró zöldhulladék csak a Társaság logójával ellátott biológiailag lebomló anyagú  zsákokban  kerül  elszállításra,  illetve  a  kévébe  kötött  (50  cm  átmérőjű  és  maximum  1  méter hosszúságú, nem dróttal átkötött) gally hulladék formában.

A zöldhulladék gyűjtéshez szükséges emblémás zsákot (20/2018. (XI.12.Ö.K. rendelet szerint ) a szolgáltató biztosítja. A többletszolgáltatáshoz igényelt gyűjtőzsák 95  Ft/db egységáron szerezhető be. 
 
Kérjük a lakosságot, hogy a szállításra előkészített elkülönítetten gyűjtött hulladékokat a fent megjelölt napokon, legkésőbb reggel 07.00-ig helyezzék ki az ingatlan elé !  

Hírek röviden

HÍREK

Hírek, eredmények, beszámolók.

Miklósi Sport

Hasznos információk

Közérdekű

Jelenlegi állapot

KORONAVÍRUS

Elérhetőségeink

Kapcsolat

SPORT HÍREK